Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    5 dakika

    Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

    • 24 hurma
    • Yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi
    • 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
    • 200 gr kaymak

    Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Nasıl Yapılır?
    Hurmaları yanlarından bıçakla açarak, zedelemeden çekirdeklerini çıkarın. Teflon tavada yağı ısıtın ve hurmaları ekleyip 2-3 dakika harlı ateşte çevirin. Hurmaları bir kenara alıp ılıtın. Ilınan hurmaların içini bir çay kaşığı yardımı ile kaymakla doldurun ve kaymaklı kısmını kıyılmış ceviz içine batırarak servis tabağına alın. Ilık servis yapın.




  2. 3 kişi bu gönderi için Alpay üyemize teşekkür etti:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •