Karnabahar Kızartması

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Karnabahar Kızartması

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye 12bungabunga's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Karnabahar Kızartması

    Malzemeler

    • 1 küçük karnabahar
    • 1 su bardağı un
    • 2 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış)
    • 175 gr maden suyu
    • Tuz
    • 3 yemek kaşığı kapari
    • Yarım limon
    • 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz

    Kızartmak için

    • Ayçiçeği yağı



    Karnabahar Kızartması Nasıl Yapılır?

    • Karnabaharı iri parçalara ayırın. Kaynamış suda 5 dakika haşlayın ve süzerek soğumaya bırakın.
    • Yumurta sarıları, un, maden suyu ve tuzu bir kasede karıştırın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta mikserle iyice çırpın ve unlu karışıma ekleyerek kaşıkla söndürmeden karıştırın.
    • Karnabaharları önce una sonra karışıma batırarak kızgın yağda 2-3 dakika kadar kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.
    • Kıyılmış maydanoz, kapari ve limon suyunu karıştırıp karnabaharların üzerine serpiştirin.
    • Karnabahar kızartmasını, [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •